Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz kapılar beis görmez.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna iye olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız nahiye kabil) ve size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yerinde bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın bapsı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cenahı keşik, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona reva olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere yaraşıklı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ahşap kapının nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Mafevkda arsa düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

En uygun bedelı bulmanız derunin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yapmanız önemlidir. İşte, en akla yatkın yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page